Wil jij meer plezier krijgen in schrijven, jouw schrijftechnieken verbeteren of een verhaal leren schrijven? Doe dan mee met een van de activiteiten of cursussen van Schrijfdroom. Bekijk hieronder het actuele aanbod.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod? Volg Schrijfdroom op Facebook en Instagram.

Schrijfcafé

Wil je meters maken met jouw kort verhaal of boek? Of lijkt het je gewoon leuk om te schrijven in het gezelschap van andere schrijvers? Kom dan eens naar het Schrijfcafé!

Na afloop heb je niet alleen een leuke tijd gehad, maar ook honderden of duizenden woorden op papier gezet en een hoop inspiratie opgedaan waarmee je thuis verder aan de slag kunt.

Waar: volgt

Wanneer: volgt

Kosten: volgt (incl. koffie/thee/water en iets lekkers).

September Schrijfchallenge (gratis)

‘Schrijven kun je niet leren. Daar moet je talent voor hebben, toch?’ Natuurlijk is talent mooi meegenomen, maar schrijven is een ambacht dat je kunt leren. Daarvan ben ik overtuigd. En voor ieder ambacht geldt dat je moet oefenen om er goed in te worden. Met de gratis September Schrijfchallenge doe je precies dát: oefenen.

Wil jij een maand lang een extra dosis schrijfplezier? Of wil je eindelijk eens een schrijfroutine opbouwen? Doe dan mee met de gratis September Schrijfchallenge!

Workshop op maat

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame en inspirerende schrijfworkshop voor je leesclub, schrijfgroep of een vrijgezellenfeest?

Op basis van jouw wensen creëer ik een unieke schrijfworkshop op maat. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.