Van 1 t/m 31 maart 2021

Was het jouw goede voornemen om dit jaar meer te gaan schrijven?
Was je van plan om eindelijk tijd te maken voor het schrijven van dát boek waar je al zo lang van droomt?

Is hier nog niet veel van terecht gekomen? Doe dan in maart mee aan de Schrijfmarathon! Deelname is geheel gratis; je investeert alleen jouw eigen tijd. 🙂

Wat de Schrijfmarathon bijzonder maakt, is dat deze zich focust op tijd i.p.v. word counts. Dit maakt het behalen van dagelijkse doelen gemakkelijker. Meerdere dagen op rij jouw word count niet halen is demotiverend en vergroot de kans dat je de handdoek in de ring gooit. Met jezelf afspreken om elke dag een schrijfmoment(je) in te plannen is haalbaar.

Je krijgt per e-mail een printable toegestuurd met een maandoverzicht, waarin de tijdsdoelen per dag zijn aangegeven. Ook is er een plek waar je jouw eindbeloning – eyes on the price – kunt opschrijven en is er ruimte voor notities. Die ruimte kun je gebruiken voor het noteren van bijvoorbeeld wekelijkse beloningen.

De Schrijfmarathon helpt je gemotiveerd te blijven en, minstens zo belangrijk, een schrijfroutine te ontwikkelen. Gemotiveerd zijn maakt schrijven gemakkelijker en leuker, maar routine helpt je vooruit. Ook wanneer de motivatie en inspiratie niet of minder sprankelend aanwezig zijn.

Door elke dag te schrijven en te experimenteren met verschillende tijdsduren en momenten van de dag ontdek je wat voor jou het beste werkt. Zo kun je uiteindelijk een schrijfroutine creëren die helemaal past bij jouw persoonlijke situatie.

Wil je meedoen aan de gratis Schrijfmarathon? Meld je dan aan via info@schrijfdroom.nl.