Schrijfbegeleidingstraject

Op weg naar jouw droomboek

– Droom jij al jaren van het schrijven van een boek, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken?

– Ben je al begonnen aan jouw manuscript, maar loop je vast en twijfel je over hoe het nu verder moet?

– Heb je behoefte aan een sparringspartner die met professionele blik meekijkt naar jouw plot, personages en schrijftechniek?

– Heb je last van writer’s block en wil je weer met plezier en durf en vanuit jouw ziel verder aan jouw boek kunnen schrijven?

– Kun jij wel een stok achter de deur gebruiken, zodat je jouw verhaal eindelijk (af) gaat schrijven?

– Of voel je je onzeker en ben je bang dat het je nooit gaat lukken om het boek te schrijven waarvan je al zo lang droomt?

Is het jouw grote wens om een boek te schrijven? Schrijf jij fictie, een levensverhaal of reisverhaal. Én herken jij jezelf in iets (of alles) van het bovenstaande? Dan is mijn schrijfbegeleidingstraject Op weg naar jouw droomboek wellicht wat voor jou. Ik help je graag bij het volgen en waarmaken van jouw schrijfdroom.

Van schrijfdroom naar droomboek.

Met mijn 1-op-1 schrijfbegeleiding help ik je een half jaar lang bij het werken aan jouw boek.

Welke vorm en inhoud de schrijfbegeleiding precies krijgt, hangt af van jouw eigen wensen. Samen met jou kijk ik naar wat jij nodig hebt én wat jouw verhaal nodig heeft. Je kunt zelf aangeven waar je op dat moment behoefte aan hebt en samen bepalen we waar we op focussen tijdens de schrijfbegeleidingssessies. Ook kun jij aangeven wanneer jij onze 1-op-1 sessies wilt laten plaatsvinden. Eén keer per maand. Of misschien wil je graag dat er tussen de eerste twee sessies maar twee weken zitten. Elke zes weken kan natuurlijk ook. We kijken samen naar wat voor jou haalbaar is en wat werkt.

Wil je dat ik tussendoor check hoe het met jou en jouw verhaal gaat, als een strenge juf de stok achter de deur houd, of vind je het fijner als ik gewoon voor jou klaar sta om jouw vragen te beantwoorden, en tips en schrijftheorie aan te reiken? Een schrijfbegeleidingstraject wordt altijd helemaal op jou en jouw persoonlijke situatie afgestemd. Geen schrijfster is immers hetzelfde.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij wilt inplannen. Tijdens dit gesprek kunnen wij jouw droom bespreken, sparren en aanvoelen of wij een goede match zijn. Een goed gevoel is natuurlijk heel belangrijk als wij samen aan jouw schrijfdroom gaan werken!

Wat krijg je?

  • 1 intakegesprek van 45 min., via videobellen of schriftelijk contact, waarin we jouw verhaalidee bespreken en een plan van aanpak maken
  • 4 schrijfbegeleidingssessies van ieder 45 min., via videobellen of schriftelijk contact
  • 1 afrondende schrijfbegeleidingssessie van 45 min., via videobellen of schriftelijk contact
  • 6 keer uitgebreide feedback op een fragment van 5000 woorden
  • Schrijfopdrachten op maat waarmee jij vooruit kunt!
  • Tussentijdse e-mails om te checken hoe het gaat
  • Advies, tips en schrijftheorie op maat
  • Onbeperkt vragen stellen per e-mail
  • Een adviserend eindrapport
  • BONUS: een quickscan van de eerste hoofdstukken van jouw manuscript! (Dé stok achter de deur om jouw boek echt te gaan schrijven!)

€ 450,- (incl. BTW)